Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

AEG

AEG

AEG blev grundlagt i Tyskland i 1887. Og ud over at have en lang historie, har denne producent af hvidevarer også en utrolig spændende og banebrydende historie. Ved grundlæggelsen producerede virksomheden elektriske pærer. I dag producerer AEG hvidevarer.

Moderne industrielt design

Moderne industrielt design er et begreb, som vi kender alt til i dag, men i 1907 var det ikke i folks bevidsthed. Der handlede det mest om at masseproducere funktionelle varer. Der blev ikke skelet meget til form og design. Det skulle blive arkitekt og professor Peter Behrens, som med sin enkle designfilosofi ændrede ikke blot AEG's kurs, men hele den industrielle verdens kurs. Han blev ansat i AEG og indførte tankegangen og mottoet "Perfekt in Form und Funktion". Det vil sige, at alle produkter fra AEG fra dengang og til den dag i dag bliver udviklet med fokus på design og funktion. Og de mener det virkelig, når de siger, at de bestræber sig på at efterleve Behrens' motto. Siden 1985 har AEG nemlig vundet mere end 140 designpriser for deres hvidevarer og husholdningsapparater. Og producenten er kendt i hele verden for sin høje kvalitet. På grund af sit arbejde for AEG, anses Behrens for at være grundlæggeren af moderne industrielt design. Peter Behrens havde studerende, som senere skulle blive store og kendte navne: Walter Gropius, Ludwig Mies van der Rohe og Le Corbusier. De tre dannede Bauhaus-gruppen. Du finder mange af AEG's hvidevarer online her på skousen.dk. Kig dig omkring og læg mærke til form- og funktions princippet i produkterne.

AEGs designprincipper

Perfekt funktion - mere end 150 ingeniører og teknikere arbejder sammen for at udnytte den nyeste teknologi til at skabe hvidevarer og husholdningsapparater, der fungerer perfekt i det moderne hjem. Dette kan du forvente af et produkt fra AEG:

  • Perfekt form. Enkelt og moderne design med rene linjer og glatte overflader kendetegner alle AEG's produkter.
  • Autentiske materialer. Holdbare og miljømæssigt bæredygtige materialer i høj kvalitet er gennemgående.
  • Innovative detaljer. AEG arbejder på hele tiden at optimere deres produkter, så de bliver mere enkle og nemme at bruge til glæde for nutidens travle forbrugere.

Opfindelser, der gør vores hverdag nemmere

Vi kan takke AEG for mange af de produkter, vi i dag tager som en selvfølge. Produkter, som en moderne familie nærmest ikke kan leve uden. Det opdager vi, hvis de en gang imellem går i stykker, og vi må undvære dem i en periode. Men vi kan altså takke AEG for disse banebrydende opfindelser:

  • I 1912 kom det første elektriske køleskab på markedet.
  • Lavamaten, den første automatiske vaskemaskine, så dagens lys i 1958.
  • Den første tørretumbler blev opfundet i 1964.
  • I 1980'erne lancerede AEG de første energibesparende apparater.
  • Den første induktionskogesektion blev præsenteret i 1987.
  • Og i 1997 så verden den første tørretumbler med varmepumpe.

Hvis AEG fortsætter med at lancere nye opfindelser i samme stil, kan vi bare glæde os til, hvad der kommer fra deres hånd næste gang. Vores AEG produktsortiment er bredt. Du kan blandt andet købe vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, emhætter, vinkøleskabe, køleskabe og mikrobølgeovne.
Især kan vi fremhæve AEG inden for vaskemaskiner og tørretumblere. Det er et område, de i den grad har perfektioneret og udviklet sig inden for gennem tiden. Kig nærmere på alle AEG's produkter her på siden og lad dig inspirere til dit næste køb.

Dine gemte varer

Luk