Vent et øjeblik...
KUN I DAG: Spar 8% på alle hvidevarer*

Riskogere

Pris (kr)
Min:
Max:
-
Vi fandt 1 produkter

Gastroback Design Riskoger 3 Liter

Forventet på lager: 31-05-2016

Effektiv og rengøringsvenlig riskoger  Med denne 3 liters automatiske riskoger fra tyske Gastroback, er du sikker på...

699,-

Riskoger

Hvis du elsker ris – og sushi – er en riskoger et must. Slut med at koge sushirisene for lidt eller for meget; med en riskoger får du det perfekte resultat hver gang. Og på den måde kan du gå sushirestauranterne i bedene og lave din egen sushi, der smager så englene synger.

Køb din nye riskoger hos Skousen

Her på siden har vi samlet de riskogere, vi har i vores sortiment lige i øjeblikket. Det giver dig et nemt og hurtigt overblik over, hvilke produkter, du har at vælge imellem, samt sammenligne priser og funktioner.

Størrelsen på riskoger

Hvis din husstand omfatter mange mennesker, kan der være rigtig god mening i at vælge en riskoger med en stor kapacitet. Vores største riskoger pt. kan rumme 5 liter, mens den mindste kan rumme 1,8 liter. For at have noget at sammenligne med, kan man sige, at den mindste kan rumme sushiris til ca. 6 personer, mens den største kan rumme sushiris til helt op til 20 portioner! For de fleste familier vil en riskoger på 3 liter være nok, men hvis I ofte er mange til bords, eller gerne vil lave mad til flere dage af gangen, kan det være en god idé at investere i den store model. Ikke mindst fordi den kun er 100 kr. dyrere end den største.

Ekstrafunktioner/-udstyr

Alle vores riskogere har en smart hold-varm-funktion, der gør, at risene ikke bliver nedkølet, selv om de er færdige med at koge. Til flere af vores riskogere følger desuden måleenhed til ris samt steamer til grøntsager, så du kan benytte riskogeren til flere formål.

Spørg os til råds

Hvis du overvejer at købe en riskoger, men er i tvivl om noget i forbindelse med købet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder parat ved telefonerne på 70 111 000 hele dagen og glæder sig til at tale med dig.