Chatten er online - Klik her for at chatte
Chat
Forlad chatten
VI MATCHER LAVESTE NETPRIS - SE VORES DIREKTØR FORTÆLLE MERE HER

Hvidevarer

Altid billige hvidevare hos din Skousen forhandler

Når husstanden får brug for at investere i eller udskifte de gamle hårde hvidevarer, kan din Skousen forhandler bistå med mange års viden og erfaring.Vi stræber efter at servicere dig med hvidevarer til fornuftige priser, som lever op til dine ønsker og behov. Herunder forhandler vi en lang række anerkendte mærker inden for hårde hvidevare, sådan at du har et bredt udvalg at vælge imellem.
Find din nærmeste Skousen forhandler her på sitet eller se udvalget af hvidevare i vores netshop.

Køb af hårde hvidevare

Vores erfaring fortæller os, at nogle kunder præcist ved, hvilken hvidevare de går efter, mens andre har svært ved at vælge det rette. Vi tager hånd om begge kundegrupper.

For de, der har allerede har besluttet sig eller selv ønsker at finde information om en hvidevare, er vores netshop et besøg værd. Her har vi gjort det let og enkelt at finde og købe en hvidevare, der passer til hjemmet, når du har tid.

For de kunder, der måtte have et ønske om at se vores sortiment af hvidevarer, inden de foretager et køb, kan vores landsdækkende Skousen butikker være en løsning. Vores kompetente medarbejdere står altid klar med gode råd og vejledning.

Skulle der opstå spørgsmål til hvidevarer, er alle kunder selvfølgelig velkomne til at tage kontakt til vores telefoniske kundeservice på 70 111 000.

Skousen, ganske enkelt – den bedste handel

Skousen blev oprindelig drevet som en familievirksomhed af grundlæggeren Preben Skousen, der i år 2000 overlod rattet til hans søn Erik Skousen. Som den eneste i branchen, har virksomheden solgt hårde hvidevare i mere end 50 år, hvilket betyder, at Skousen har opnået værdifuld viden og erfaring, som kunderne kan trække på.

Har du spørgsmål til vores sortiment af hårde hvidevarer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på

70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler.